Contact
Klarna iDEAL PayPal PayPal American Express American Express American Express Visa American Express Mastercard Klarna Klarna Giropay Giropay Sofort Sofort

Stappen voor het plaatsen van Anti Mollengaas

Mollengaas stock.jpg

Stappen voor het plaatsen van Anti Mollengaas

  1. Diepte bepalen:Graaf een geul op de gewenste diepte. Dit moet voldoende diep zijn om te voorkomen dat mollen eronder door graven. Over het algemeen wordt aanbevolen om het gaas op ongeveer 30 tot 40 centimeter diepte te plaatsen.
  2. Egaliseren en verdichten:Maak de bodem van de geul gelijkmatig en verdicht deze goed. Dit voorkomt dat mollen gemakkelijk onder het gaas door kunnen graven.
  3. Plaatsing van het gaas:Leg het anti-mollengaas horizontaal in de geul. Zorg ervoor dat het gaas de hele breedte van de geul bedekt.
  4. Bevestiging met haken:Bevestig het gaas stevig in de grond met speciale haken. Dit voorkomt dat het gaas verschuift of omhoog komt.
  5. Overlap de banen:Als u meerdere banen anti-mollengaas plaatst, laat ze dan elkaar overlappen om te voorkomen dat mollen tussen de naden door kunnen graven.
  6. Aanleggen van de grasmat:Nadat het gaas stevig is bevestigd, kan de grasmat direct over het mollengaas worden aangelegd. Dit zorgt ervoor dat uw tuin er groen en fris uitziet.

Het is belangrijk om zowel een omheining als anti-mollengaas onder de grasmat aan te brengen om effectieve bescherming tegen mollen te bieden. Hiermee voorkomt u niet alleen dat mollen uw tuin binnenkomen, maar ook dat ze gangenstelsels onder uw tuin graven.

Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie nodig hebben over het plaatsen van anti-mollengaas, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meer artikelen