Contact
Klarna iDEAL PayPal PayPal American Express American Express American Express Visa American Express Mastercard Klarna Klarna Giropay Giropay Sofort Sofort
team.jpg

Een echt familiebedrijf

Kwaliteit door 3 generaties

ellermannvroeger-fill-303x314.jpg

Al generaties lang staan wij voor kwaliteit, service en vertrouwen.

Het bedrijf begon in de eerste generatie met de teelt van aardappelen, maïs, bieten en graan in Nederland. Deze vorm van landbouw werd door de 2e generatie grotendeels ongewijzigd overgenomen, maar werd ook uitgebreid naar het Duitse gebied en aangepast aan de veranderde bodemgesteldheid.

ellermannvroegerbreder-fill-400x220.jpg

In de 3e generatie werd, naast de landbouw, het gebied van tuinaanleg, civiele techniek en de verkoop van zand- en turfproducten opgericht en uitgebreid. We zijn doorgegaan met het optimaliseren van de productie van graszoden. We hebben het machinepark herhaaldelijk gemoderniseerd en uitgebreid naar de huidige stand van de techniek.

teamellermannmetkwaliteitsgraszodenstapel.jpg

Twee van de drie generaties zijn nog steeds werkzaam in het bedrijf. Hoewel de tweede generatie al met welverdiend pensioen is, steunen ze ondanks hun hoge leeftijd de jongere generaties nog steeds met raad en daad.

Eén ding is in de loop van de 3 generaties nooit veranderd: service is de hoogste prioriteit voor alle gezinsleden. Kijk zelf maar.