Contact
Klarna iDEAL PayPal PayPal American Express American Express American Express Visa American Express Mastercard Klarna Klarna Giropay Giropay Sofort Sofort

De Graszoden Blog

Altijd frisse ideeën voor uw grasmat

In de afgelopen jaren is opgerolde graszoden steeds meer een populair alternatief geworden voor het klassieke leggen van graszoden. Steeds meer mensen kiezen voor graszoden omdat het veel voordelen biedt ten opzichte van traditionele methoden. Maar wat is graszoden precies en hoe wordt het aangelegd? In deze nieuwsrubriek gaan we uitgebreid in op dit onderwerp en geven we u alle belangrijke informatie over opgerolde graszoden. Of u nu al een grasmat heeft of overweegt er een aan te leggen, u bent bij ons aan het juiste adres. Lees verder om alles te weten te komen over graszoden!

winter.jpg

Gazon winterklaar maken

De dagen worden korter en de temperaturen dalen weer. Het is duidelijk dat de winter voor de deur staat. Het is belangrijk dat u uw gazon voorbereidt op het nieuwe seizoen. Daar moet je de handen uit de mouwen steken. In dit artikel leer je over de 6 stappen om je gazon winterklaar te maken.

Lees verder

e2a688157bf7a6aa6e98b48461b572 (1).jpeg

korte handleiding voor het leggen van graszoden

ellermanngraszodenwatergevensproeien (2).jpg

De grasmat water geven

Je nieuwe grasmat snakt nu naar water!

Lees verder

Mollengaas stock.jpg

Stappen voor het plaatsen van Anti Mollengaas

Diervriendelijk en preventief Mollen Bestrijden

Lees verder